филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Имаш депресија?

Помага само еден АНАЛЕН МЕТОД за кој што научниците тврдат дека функционира.

За да дознаеш повеќе за методот треба да дојдеш во кинaта блиску до тебе на 19 ноември годинава.