филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Имаш лоши оценки по математика?

Совет 1: Спиј со книгите под перница и покажи ги книгите на наставникот.

Ако не успее првиот метод пробај со вториот.

Совет 2: Стави 100 евра на првата страна на најтешката книга, спиј со неа под перница, но внимавај да биде таа книга најблиску до главата. По завршениот тест математика дади му ја книгата на професорот. Ако фалат парите сигурно ќе ти се подобри оценката.