филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Имаш мали гради?

Ако си машко, ова не е проблем.

Ако си женско, ова е проблем само ако ти се свиѓаат кретени.

Ако си женско и ти се свиѓаат кретени, не очајувај, лекот е во секојдневна употреба на М. се додека не ви се причини дека градите се зголемени.

Несакани последици:

Може да ви се причини дека и други делови на телото се зголемиле. Или намалиле. Или дека на другарката во што е со вас ѝ пораснале градите. Може да плачете или да се смеете. Чудно во секој случај.