филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Имаш несоница?

Тебе може да ти помогне само инхалација со М.

Земи едно тенџере. Наполни 1 л вода и во него додај 50 грама М. Стави го да се врие.

Потоа со крпа над глава инхалирај едно пола саат.

Пожелно е ова да се прави во близина на кревет бидејќи дремката доаѓа веднаш, а лесно се заборава не само каде се наоѓа креветот, туку и тоа во која држава живееш...

Несакани ефекти:

Кома