филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Имаш реума?

Состојки:

300 гр. тетовски грав
200 гр. кромид
5 гр. М.

Начин на приготвување:

Се вари додека не се свари.

Начин на употреба:

Се јаде брзо. Потоа со најдобриот другар со стара пушка од дедо ти треба да одите во лов на лажни рапери. Малку да ги издувате сите лоши работи.

Несакани ефекти:

ВНИМАНИЕ! Од преголема доза, додека нишаните со пушката може да ви се причини дека пријателот е лажен рапер.