филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Имаш слаб имунитет?

Состојки:

500 гр. мед од костени
20 гр. цимет
5 гр. М.

Начин на приготвување:

Се додаваат циметот и М. во медот и се мешаат со дрвена лажичка.

Начин на употреба:

Се селиш во Холандија или некоја друга земја каде што нема толку смог и лошо здравство.

Несакани ефекти:

Нагла зависност од сателитскиот тв канал „Македонско Сонце“ и третиот МРТ канал за иселеници.