филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Мал ти е?

Зависно од финансиските можности, треба да купиш или изнајмиш германска лимузина или јапонски мотор со што е можно повеќе кубици.

После ќе одиш на главниот булевар и ќе стискаш гас на семафор да те чуе целиот град. За уште подобри резултати треба да паркираш исклучиво само на тротоари.

Несакани ефекти:

ВНИМАНИЕ! Доколку во близина има жени во овулација, се случува да зачнат од возбуда. Доколку се докаже татковството се плаќа алиментација.