филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Не те сака?

Набави од оние освежувачи за воздух што ги рекламираат на телевизија. Лесно се расклопуваат. Внатре додади 75 грама М. Вака спакувано „освежувачот“ подари го на твојата симпатија и остави ја да инхалира неколку часа.

Викни ја/го на прошетка во Луна Парк или кеј.

Несакани ефекти:

Може да не те препознае. Дури може и себеси да не се препознае.