филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Не ти се работи?

Работата го краси човекот! (ок, освен ако не работиш во железничко депо!)

Тебе ти треба анти-исцелител! Можеме да препорачаме некои политичари и мафијаши...