филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Немаш девојка / дечко?

И ти ли, seen-e....

Состојки:

1/2 голема капричиоза пица
1/2 голема кватро стаџоне пица
2 гратис палачинки
5 гр. м

Начин на подготвување:

Пиците се зачинуваат со М. и се ставаат во микро едно 5 минути да се стоплат.

Начин на употреба:

Пицата се јаде директ со рака. Потоа се јадат палачинките брзо и се проверува дали останал сладолед од летото во фриз. Би требало да е доволно за една сингл личност.

Несакани ефекти:

Дехидрација од солзи.