филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Никако да дипломираш на УКИМ?

Чест проблем за младите на 30-годишна возраст, поради кој многу луѓе се откажуваат воопшто од студирање и работат по железнички депоа.

Потребно е на следното полагање испит во индексот да ставите икона од Дева Марија и портокалова слика од рененсансна архитектура со мапа на Европа и на нејзе да пишува 50. Се наоѓаат по менувачници.