филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Те фаќа мрза?

Совет 1: Чај од дрен.

Ако нема резултати, прејди на совет 2.

Совет 2: Дебел стап, по можност од дрен, за растерување на лоши духови, мисли и депресии од лицето кое го запоседнале истите.