филм на Ѓорче Ставрески

Во кината низ Македонија од 19 ноември

Ти смрди здивот?

Ау.

ОК.

Упатство:

Кога ќе поминеш покрај канцеларијата со цела сила удри се во вратата и падни во ходникот. Колегата ќе отпочне вештачко дишење и според методот „клин се клином избија“ смрдеата на здивот ќе исчезне кај обајцата.

Несакани ефекти:

Романсата може да прерасне во брак, и смрдеата да се пренесе на децата.